vve-beheerVvE-beheer door de Nieuwe Wereld is goedkoop, efficiënt en pro-actief. De Nieuwe Wereld houdt zich bezig met VvE-beheer van kleine complexen met 2 appartementsrechten tot complexen met honderden eenheden.

De Nieuwe Wereld is specialist in zowel financieel als technisch VvE-beheer. Dankzij moderne software, en de kennis en toewijding van de mensen die ermee werken, beschikt de VvE voortdurend over actuele en overzichtelijke rapportages. Via Mijn-Nieuwe-Wereld kunnen VvE’s zelf inloggen op de server en relevante stukken inzien. De administratie van iedere VvE wordt gecontroleerd door een externe accountant die, indien gewenst, rechtstreeks aan bestuur of eigenaar rapporteert. Bovendien heeft iedere VvE een eigen bankrekening. VvE-beheer door De Nieuwe Wereld is dus zonder risico.

Op gebied van onderhoud is De Nieuwe Wereld betrokken en toegewijd: onze medewerkers kennen het vastgoed dat ze beheren, doen zelf opnames en hebben verstand van onderhoud en technische problemen.
De Nieuwe Wereld ontvangt geen commissies van verzekeraars, energiebedrijven of andere leveranciers, berekent geen provisie over het onderhoud waarvoor de VvE opdracht geeft, m.a.w. werkt uitsluitend voor en namens de VvE. Inkoopvoordeel komt dus volledig ten goede aan de Vereniging van Eigenaren.

Voor speciale producten van De Nieuwe Wereld op het gebied van VvE-beheer klik op VvE Onderhoudsfinanciering of Nieuw Bouw Beheer.

Wilt u precies weten wat u van De Nieuwe Wereld kunt verwachten op het gebied van VvE-beheer, downloadt: PDF ‘vve-beheer door de nieuwe wereld’